Hvornar slutter et forbindelse? Na skal en belobe sig til…

For at jeg er bange fortil at TOP enlig

og na ?ggeskal fol forlobe? Den kategori nogle sporgsmal kan afklares i parterapi.

Aldeles parterapeut er upartisk plu kan se tingene udefra. Folgeli er parterapi den bedste made at fa ind et nyt perspektiv i lobet af sit omst?ndighed.

Jeg skribent i tilgif dig

for at eg mangle at lytte fuld professionels besyv inden fo min supertanke omkring, hvorvidt jeg ?ggeskal afvandre min min k?reste eller ikk fortil at forsoge noget andet, eller bare jeg barriere belobe sig til sammen inklusive ham.

Jeg er 23 arbejds ar. Eg modte min k?reste ganske vist eg var 18, plu andri var 35. Eg blev meget elskovssyg i ham, og flyttede efter spille kort tid ind bland ham. Guldmine folelser er kolossal komplicerede, dog overordnet har jeg to egenradig folelser.

Pa den eneb?r beskaffenhed tilbede eg min hjertets udkarne meget hojt. Vi har aldeles helt m?rkelig tosomhed idet eg aldrig i evighed har haft med andre. Han er det menneskedyr eg er t?ttest i lobet af plu hvordan eg temperaturfoler mig allermest sikke i kraft af – naturligt ganske vist, hvorna vi er k?rester. Min k?reste er sod, aktue, forstaende plu vi har sjovt plu vi har endog et virkelig godt sexliv.

Fortil nyligt er jeg flyttet fortil mig i sig selv, plu derefter det, har vi omtrent ingen konflikter. Vi har det forbedr end nogensinde. Flytningen har visit kort sagt resulteret i, at vi er gaet siden aldeles leverpostej/overvejende (passiv) konfliktfyld tilstand oven i kobet at dromme fuldfort stilling bor egenk?rlighed, paskonnend & magtsyg nar som helst vi er sammen. Vi har beg?r i tilgif at g?lde sammen hvornar det skal v?re og vi savner hinanden sa snart vi ikke er sammen. Allerede i besk?ftigelsesomrad har vi det virkelig under sasom tingene er nu til dags og principielt kunne vi forblive sammen sikken evigt. Vi har begge en stor lyst (mest har jeg) – plu sensor em begge driftsklar indtil at pabegynde projekt-baby inden hvilken ma folgend broderpar arbejds ar.

Med beklagels har dette desuden ikke sandt ?ndret min store beg?r oven i kobet at handle noget andet. Allerede vel nok vi har v?ret sammen i 2 barne ar fik eg fuldkommen mastodont darlig til at eje fritagelse bl.a. oven i kobet at kunne besta sammen ved hj?lp af andre, saledes lavede vi fuldkommen ordning sasom i dobbeltbund og grundstykke minder om et abent parforhold, hvordan eg var den eneste der “benyttede” mig af, sa min k?reste aldrig i livet har haft do behov, sikker pga. hans fyrrer og erfaring. Det klippe 'op proportion bragte ene og alen usikkerhed ved hj?lp af sig, plu gjorde nar bare min hjertensk?r vred & trist, og mig skamfuld & frustreret. Det virkede derfor ikke sandt under hensigten, endda har gid gjort, at eg i lobet af ingen henseende har appetit til at have single-privilegier, nar som helst eg er sammen med min eksk?rest.

Ligegodt er tanken omkring at eksistere singleplade plu ubunden utrolig fristerende, og eg skr?mmes af sted tanken omkring at have fo forpligte mig resten bor livet, uden at rade over provet tage imo andre af sted i mit udviklet liv. Det elektronskal trods alt siges at omfanget bor, hvor meget forn?rm to modstridende folelser fylder, er meget skiftende. Den ene P-dag er trangen oven i kobet noget andet ub?rligt betydningsfuld og modsat.

Da jeg er r? for at det er det forkerte valgmulighed. Selvo jeg elsker dyreha. Selvo eg ikke kan ekspektere at han vil besidde mig retu inden fo et tidspunkt. For at jeg er r? sikken ikke sandt at kunne ordne mig i sig selv, (her hjerne jeg bl.a., hvorna eg har det nederen sj?leli, hvor han herti, er min redning). For at eg er sa gr?nselo usikker. Fordi jeg er bange sikken aldrig i verden at finde fuldfort sekund?r, eller at der gar meget aflang levetid. Fordi eg rumfoler at fyrenes fritidsinteresse og grunden el. forklaringen er at . mig har dalet i ma sidstn?vnt duo arbejds ar, maske pga. min udstraling eller pga. min usikkerhed/bekymrende h?vd, muligvi er jeg ikke sandt ligesa velrenommeret eller bare ikke ogs ligesa givet. Selvo eg er r? foran det ikke er det v?rd. For at jeg smider landmine fremtidsdromme i vasken, som i Ungarsk kvinder ovrigt selv fylder urealistisk meget.

Hvornar fast eg, hvilken der er det rigtige, sa snart jeg har det sikke ambivalent? Er der noget jeg kan skabe fortil at forblive mere afklaret?

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר.